Escape Games

Escape rooms mellem Skanderborg og Aarhus

Hvem er Escape Games og hvad er et escape room?

Escape Games holder til i Stilling syd for Aarhus. Vi er en flok escape room entusiaster som lægger liv og sjæl i at give jer en god oplevelse fra I træder ind i bygningen til I går igen. Vi har masser af parkeringspladser og 3 store opholdsrum hvor I kan hygge før, under og efter turene i vores rum.

01Escape rooms01

I et escape room har man en bestemt mission, som skal gennemføres. Måske skal man finde en skat, redde menneskeheden eller opklare en forbrydelse. Rummene gemmer på en masse hemmeligheder og alle rum er forskellige, så der skal bruges kreativitet, snilde og teamwork for at løse mysteriet i tide.

02Tid

I et Escape Room er der en tidsgrænse, så spillet er et kapløb med tiden. De fleste af vores rum er 60 minutters rum, men se flere detaljer under de enkelte rum.

03Holdet03

Ideel aktivitet for familier, venner og kolleger! Som hold skal I samarbejde, så der er lige meget brug for kloge, intelligente, eftertænksomme, nysgerrige og logisk tænkende deltagere. Saml dit hold og book et rum hos Escape Games.

04Oplevelsen

Vi arbejder altid efter, at din oplevelse hos Escape Games skal være uforglemmelig! Først og fremmest skal det være sjovt. Derfor er vi klar til at hjælpe jer igennem, hvis I får problemer undervejs. Vi ser gerne at I får en succesoplevelse, men respekterer også de erfarne spillere, der ikke ønsker hints.

Key

vores rum

Pris fra...

700 kr

Hospitalet

Der er begået et mord på det lokale hospital. Politiet er overbelastet og har derfor netop ansat et nyt hold detektiver - jer! Jeres nye kolleger har valgt at give jer en udfordring: I har kun 1 time til at opklare mordet.

8/10 i sværhedsgrad

2-6

60 min.

Se mere...

Pris fra...

700 kr

The lab

Et udslip på et laboratorie i Europa har resulteret i en spredning af den dødelige virus NYZ23. Professor Albert Lindberg har i længere tid forsket i sygdommen. Han har forsøgt at sælge kuren på det sorte marked og man har derfor afskediget ham. Desværre har man opdaget, at Lindberg vil destruere forskningsresultaterne om præcis 60 minutter. Derfor er I, landets førende eksperter, blevet hyret for at sikre resultaterne mod destruktion.

8/10 i sværhedsgrad

2-6

60 min.

Se mere...

Pris fra...

700 kr

Ednas lejlighed

Vi er i 1989.

En desperat besked fra din gamle mormor Edna har fået dig til at tage til hendes lejlighed. Hvad vil hun have dig til at gøre der?

8/10 i sværhedsgrad

2-6

60 min.

Se mere...

Pris fra...

500 kr

Piratøen

I er pirater og er lige landet på en ø. I har fundet en grotte og et skib, men er der virkelig gemt en skat her?

7/10 i sværhedsgrad

2-7

60 min.

Se mere...

Pris fra...

400 kr

Find Felix

Et escape room for børn mellem 5-10 år. Krammebamsen Felix er blevet væk på værelset. I skal være detektiver for at løse mysteriet omkring Felix. I skal hjælpe hinanden med at finde ting og sager der kan bruges til at åbne kasser og løse sjove opgaver.

4/10 i sværhedsgrad

2-5

45 min.

Se mere...

Pris fra...

700 kr

Julemandens tidsmaskine

Julemandens tidsmaskine skal startes inden der er gået 60 minutter, ellers er julen i fare!

7/10 i sværhedsgrad

2-5

60 min.

Se mere...

Pris fra...

0 kr

Halloween

Vi er alle smittet og vil blive forvandlet til zombier - find modgiften inden det er for sent.

4/10 i sværhedsgrad

2-5

20 min.

Se mere...

hvad siger kunderne?

Her kan du se vores anmeldelser:

Google My Business Facebook Tripadvisor