Escape Games

Escape rooms - Teambuilding - Forlystelse for familier og venner

Fysiske escape rooms

Mellem Aarhus og Skanderborg - 5 min. fra motorvejen

Oversigt over rum

Mobile escape rooms

Til firmaer og private

Se mulighederne

vores rum

hvad siger kunderne?

I den tid vi har eksisteret har vi fået mange anmeldelser. De fleste gode, heldigvis. Her kan du få et indtryk af hvad vores kunder mener om os:

Tripadvisor

KeyVi er i både 2020 og 2021 blevet tildelt "Travelers' Choice" prisen af Tripadvisor. Det betyder at de mener at vi er iblandt de 10% bedste forlystelser på Tripadvisor!

Facebook

Vi har fået mange gode og entusiastiske anmeldelser på Facebook og vores gennemsnit er 5,0.

Google

Også på Google har vi fået masser af gode anmeldelser og vi ligger i den høje ende med et snit på 4,8.

Hvem er Escape Games og hvad er et escape room?

Escape Games holder til i Stilling syd mellem Skanderborg og Aarhus. Vi er en flok escape room entusiaster som lægger liv og sjæl i at give jer gode escape room oplevelser uanset om det er i et fysisk escape room eller et af vores takeaway/ud-af-huset escape rooms.

Vores bygning er et af Jyllands største escape room steder. Vi har masser af parkeringspladser, 3 separate ind/udgange og adskillige venteområder og opholdsrum hvor I kan hygge før, under og efter turene i vores rum.

01Escape rooms01

I et escape room har man en bestemt mission, som skal gennemføres. Måske skal man finde en skat, redde menneskeheden eller opklare en forbrydelse. Rummene gemmer på en masse hemmeligheder og alle rum er forskellige, så der skal bruges kreativitet, snilde og teamwork for at løse mysteriet i tide.

02Tid

I et Escape Room er der en tidsgrænse, så spillet er et kapløb med tiden. De fleste af vores rum er 60 minutters rum, men se flere detaljer under de enkelte rum.

03Holdet03

Ideel aktivitet for familier, venner og kolleger! Som hold skal I samarbejde, så der er lige meget brug for kloge, intelligente, eftertænksomme, nysgerrige, kreative og logisk tænkende deltagere. Saml dit hold og book et rum hos Escape Games.

04Oplevelsen

Vi arbejder altid efter, at din oplevelse hos Escape Games skal være uforglemmelig! Først og fremmest skal det være sjovt, uanset om I er begyndere eller erfarne spillere. Derfor følger vi hele tiden med i spillet og er klar til at hjælpe.

Key