Escape rooms to go

Escape rooms to go

Sorry: this page should really be in English, but it is not. Also, please be aware that our mobile escape rooms are only available in Danish

Escape room oplevelser i dine egne omgivelser

Vi kan tilbyde forskellige typer af escape room oplevelser som kan spilles hos jer selv, uanset om I er en familie, venner eller en virksomhed.

Mobile escape rooms

Vi har 2 mobile rum. "E-Scape Museet" og "Zombie vaccine". De er begge spændende og udfordrende spil. Oplevelserne med disse spil er tæt på et rigtigt escape room, fordi der er så mange fysiske ting. Spilletiden er typisk 1,5-2 timer. Vores mobile escape rooms er bedst til 2-5 personer

E-Scape Museet

E-Scape - "Museum for Kunst og Kultur" har et problem. På lageret har man fundet 4 store, mystiske, og desværre aflåste kasser som man indtil videre ikke har været i stand til at åbne. Der er derfor behov for en gruppe som kan løse mysterier. Måske er det netop jer?

E-Scape Museet er et fysisk stort (og tungt) spil. Kasserne indeholder mange fine, hjemmelavede ting og naturligvis unikke puzzles, som passer til 4 forskellige temaer. Alt i spillet er på dansk.

Spillet er velegnet til familier (fra ca. 12 år), venner og til teambuilding. Puzzles er generelt en smule sværere end i Zombie Vaccine.

Pris (privat): 500 kr + 400 kr i depositum.
Pris (erhverv): Kontakt kundeservice

E-Scape Museet
Kunderne siger...
Hanne
Supergodt spil med mange fine detaljer og gode puzzles.
Lone
Vi glemte helt at vi ikke var i et rigtigt escape room. Vi kendte ikke Escape Games, men nu glæder vi os til at prøve jeres fysiske rum.
Zombie Vaccine

Du og dine kolleger er medlemmer af et redningshold som skal evakuere forskere som arbejdede på en vaccine imod zombier. Professor Thordal er den eneste overlevende, men er også blevet inficeret og kan ikke hjælpe jer. Hans laboratorie er nu tomt, men I har fundet hans rygsæk og andre ting, som han havde med sig under flugten.

I skal skynde jer at finde frem til den rigtige vaccine, inden det er for sent!

Zombie vaccinen er et spil med høj energi og mange udfordrende puzzles. Det er bl.a. velegnet til familier (fra ca. 10 år), venner og til teambuilding.

Pris (privat): 500 kr + 400 kr i depositum.
Pris (erhverv): Kontakt kundeservice

Zombie Vaccine
Kunderne siger...
Vibeke H.
Virkelig god oplevelse! Vi var lidt skeptiske i forhold til hvor meget "kød" der kunne være på spillet, men man må i den grad sige, at det udfoldede sig og blev stort og med masser af udfordringer. Vi var enige om at det ikke var sidste vi prøver et mobilt escape room. Supergod oplevelse!
Gitte F.
Vi er fans af mobile rum! Den 23/12 hyggede vi store som små med at løse Zombie Vaccine mysteriet. Alle gik så meget op i det, og man glemte næsten, at man bare var herhjemme. Gamet udviklede sig, så der hele tiden skete noget, vi var 6 personer (børn og voksne) og alle var aktive igennem hele gamet. En super god og anderledes leg der samler hele familien eller vennerne om noget sjovt.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller at bruge vores chat!

Brætspil

Vi har et stort udvalg af escape room brætspil, både på dansk og engelsk.

De mest kendte er "Exit" og "Unlock!" serierne, men de andre spil er også gode. Vi har udvalgt de bedste på markedet og har spiltestet de fleste af dem :)

Escape room brætspil er ikke helt det samme som et fysisk escape room, men der er masser af gode puzzles og overraskelser. Afhængig af spiltypen tager spillene 1-3 timer.

Brætspil

Vores webshop er her: escaperoomshop.dk