Hospitalet

Der er begået et mord på sengeafsnittet i det lokale hospital. Politiet er overbelastet og har derfor netop ansat et nyt hold Jeres nye kolleger har valgt at give jer en udfordring: I har kun 1 time til at opklare mordet. Derudover er nogle spor og bevismaterialer enten gemt eller låst inde. Vi har 2 identiske hospitalsstuer, så det er muligt for 2 hold detektiver at konkurrere.

Hospitalet 0
Hospitalet 1

700/800 kr.

  • 2-4 deltagere
  • 60 minutter
  • Sværhedsgrad 8/10
Book nu

Søger...

Ofte stillede spørgsmål

Kan vi være flere end 4?

+

Nej, ikke i øjeblikket. Vi tager ingen chancer med jeres sikkerhed, så det tillader vi ikke. Der er dog en undtagelse til denne regel. Hvis I er sammen til dagligt (fx. en familie) så er det ok.

Er det uhyggeligt?

+

Temaet er alvorligt, der er (falsk) blod og billeder som kan være ubehagelige for nogle, men der er ingen skræmmende hændelser undervejs i spillet.

Kan man få hjælp?

+

Ja, fra I ankommer til Escape Games til i går igen vil I blive fulgt af den samme person (Game Master). Game masteren kommer ikke med ind i escape rummet, men kan kommunikere med jer under spillet og hjælper jer hvis i får brug for det. Der er ingen grænse for hvor mange hints I kan få.