The lab

Verden står overfor en katastrofe.

Et udslip på et laboratorie i Europa har resulteret i en spredning af den dødelige virus NYZ20. Professor Albert Lindberg har i længere tid forsket i kuren mod den dødelige virus. Nu hvor det er lykkedes er der sket det, at han har forsøgt at sælge kuren på det sorte marked. Man har derfor været nødt til at afskedige Professor Lindberg. Desværre har man opdaget, at Lindberg har opsat en mekanisme på sit kontor, som destruerer forskningsresultaterne om præcis 60 minutter. Derfor har Ministry for Scientific Research hyret jer, landets førende eksperter, for at sikre resultaterne mod destruktion.

The lab 0
The lab 1

700/800 kr.

  • 2-5 deltagere
  • 60 minutter
  • Sværhedsgrad 8/10
Book nu

Søger...

Ofte stillede spørgsmål

Kan vi være flere end 5?

+

Nej, ikke i øjeblikket. Vi tager ingen chancer med jeres sikkerhed, så det tillader vi ikke. Der er dog en undtagelse til denne regel. Hvis I er sammen til dagligt (fx. en familie) så er det ok.

Kan børn deltage?

+

Grupper kun bestående af børn skal helst være minimum 12 år. I grupper med voksne og børn kan børn ned til 7-8 år bidrage med nogle enkelte ting.

Skal man være god til matematik eller kemi?

+

Nej, det er ikke nødvendigt

Kan man få hjælp?

+

Ja, fra I ankommer til Escape Games til i går igen vil I blive fulgt af den samme person (Game Master). Game masteren kommer ikke med ind i escape rummet, men kan kommunikere med jer under spillet og hjælper jer hvis i får brug for det. Der er ingen grænse for hvor mange hints I kan få.