Ud af huset / Escape rooms to go

Ud af huset oplevelser

Mobile escape rooms

Vi har forskellige mobile rum som I kan leje og spille i jeres egne omgivelser.

Vores spil bliver brugt til teambuilding i store og små virksomheder, skoler, mm. og kan lejes med eller uden facilitering.

Zombie Vaccine

Du og dine kolleger er medlemmer af et redningshold som skal evakuere forskere som arbejdede på en vaccine imod zombier. Professor Thordal er den eneste overlevende, men er også blevet inficeret og kan ikke hjælpe jer. Hans laboratorie er nu tomt, men I har fundet hans rygsæk og andre ting, som han havde med sig under flugten.

I skal skynde jer at finde frem til den rigtige vaccine, inden det er for sent!

Zombie vaccinen er et spil med høj energi og mange udfordrende puzzles. Det er bl.a. velegnet til familier (fra ca. 10 år), venner og til teambuilding. Spilletiden er typisk 1,5-2 timer og spillet er mest velegnet til 2-5 personer.

Pris for leje af spil: 500 kr. Derudover tager vi som hovedregel 400 kr i depositum.
Vi har 20 sæt. Ved større arrangementer tilbyder vi facilitering - kontakt os for nærmere information.

Check dato / Book spil

Zombie Vaccine
Kunderne siger...
Vibeke H., Aarhus
Virkelig god oplevelse! Vi var lidt skeptiske i forhold til hvor meget "kød" der kunne være på spillet, men man må i den grad sige, at det udfoldede sig og blev stort og med masser af udfordringer. Vi var enige om at det ikke var sidste vi prøver et mobilt escape room. Supergod oplevelse!
Gitte F., Viby
Vi er fans af mobile rum! Den 23/12 hyggede vi store som små med at løse Zombie Vaccine mysteriet. Alle gik så meget op i det, og man glemte næsten, at man bare var herhjemme. Gamet udviklede sig, så der hele tiden skete noget, vi var 6 personer (børn og voksne) og alle var aktive igennem hele gamet. En super god og anderledes leg der samler hele familien eller vennerne om noget sjovt.
E-Scape Museet

E-Scape - "Museum for Kunst og Kultur" har et problem. På lageret har man fundet nogle mystiske, og desværre aflåste kasser som man indtil videre ikke har været i stand til at åbne. Der er derfor behov for en gruppe som kan løse mysterier. Måske er det netop jer?

E-Scape Museet er et fysisk stort (og tungt) spil. Hvert sæt består af 4 kasser (se billedet) og indeholder mange fine, håndlavede ting og naturligvis unikke puzzles, som passer til 4 forskellige temaer. Alt i spillet er på dansk.

Spillet er velegnet til familier (fra ca. 12 år), venner og til teambuilding. Puzzles er generelt en smule sværere end i Zombie Vaccine. Spilletiden er typisk 1,5-2 timer og spillet er mest velegnet til 2-5 personer.

Pris for leje af spil: 500 kr. Derudover tager vi som hovedregel 400 kr i depositum.
Vi har 4 sæt. Ved større arrangementer tilbyder vi facilitering samt en særlig "party"-mode - kontakt os for nærmere information.

Check dato / Book spil

E-Scape Museet
Kunderne siger...
Hanne, Skanderborg
Supergodt spil med mange fine detaljer og gode puzzles.
Lone, Silkeborg
Vi glemte helt at vi ikke var i et rigtigt escape room. Vi kendte ikke Escape Games, men nu glæder vi os til at prøve jeres fysiske rum.
Detektivbureauet

I er detektiver i en lille by. En bande planlægger et røveri og jeres opgave er at forhindre det.

Spillet er velegnet til børn (ca. 10-13 år), men også til blandede aldersgrupper. Nogle af vores kunder har haft stor succes med spillet til konfirmationer og fødselsdage. Spilletiden varierer, men er typisk omkring 60 minutter.

Pris: 250 kr + 400 kr i depositum.

Check dato / Book spil

Kunderne siger...
Nanna
Perfekt underholdning til vores konfirmation!
Spy Game

Efterretningstjenesten er på udkig efter nye agenter! Kun de bedste og hurtigste kan bruges. I bliver delt op i hold og skal på en række missioner for at finde frem til koder.

Spillet er for unge og voksne og er velegnet som teambuilding når I er fra 15 til 30 deltagere. Man bevæger sig en del i dette spil, men i eget tempo og der er ingen særligt fysisk krævende elementer. Spillet varer alt-i-alt knap 2 timer og skal faciliteres af os. Det kan spilles indendørs og udendørs.

Prisen starter ved ca. 3.500, men kontakt os for mere information og for at få et tilbud.

Spy Game
Puzzle Hunt

I Puzzle Hunt er der 10 poster med puzzles. Hvem kan finde frem til de rigtige koder? Der er naturligvis mulighed for at få hjælp under spillet.

Spillet er for unge og voksne og er velegnet til teambuilding, fester eller lignende når I er fra 15 til 50 deltagere. Man går rundt imellem posterne, men i eget tempo og derudover er der ingen fysisk krævende aktiviteter. Spillet varer 1-2 timer og kan opstilles og faciliteres af os eller I kan gøre det selv efter vores vejledning. Det kan spilles indendørs og udendørs.

Prisen starter ved ca. 2.000, men kontakt os for mere information og for at få et tilbud.

Puzzle Hunt
Gerdas Kattepine

Gerda er kommet til at låse sin kat (Karla) inde i et pengeskab. Hun har brug for jeres hjælp til at få hende ud igen.

Spillet er for børn og voksne. Det er svært nok til at udfordre de fleste, men der er hjælp at hente hvis man kører fast. Spilletiden varierer naturligvis, men er typisk omkring 90 minutter.

Spillet fås i to udgaver:

  • En print-selv udgave til 50 kr. Når du har printet skal du bruge ca. 5 minutter på at klippe nogle ting ud.
  • En udgave til 100 kr. Her har vi fået trykt alt i god kvalitet. Du skal bruge ca. 5 minutter på at klippe nogle ting ud.
Ud over papir består spillet af en webapplikation som bl.a. indeholder mange små sjove videoer.

Bemærk: spillet kan kun spilles én gang.

Gå til vores shop
Gerdas kattepine
Kunderne siger...
Anne og Lene
Lav nogle flere spil som Gerdas kattepine. Vi har haft en fest med at løse den, og den havde stor variation, gode hints og tilpas sværhedsgrad. Og god pris. Vi er store fans!

Bestilling af mobile escape rooms

Zombie Vaccinen, e-Scape Museet og Detektivbureauet kan bestilles her. For at bestille Spy Game eller Puzzle Hunt skal du kontakte os.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller bruge vores chat!

Brætspil

Vores webshop med brætspil er her: escaperoomshop.dk

Vi har et stort udvalg af escape room brætspil, både på dansk og engelsk.

De mest kendte er "Exit" og "Unlock!" serierne. Vi har udvalgt de bedste brætspil på markedet og har spiltestet de fleste af dem :)

Escape room brætspil er ikke helt det samme som et fysisk escape room, men der er masser af gode puzzles og overraskelser. Afhængig af spiltypen tager spillene 1-3 timer.

Brætspil