Ud af huset / Click-and-collect

Ud af huset oplevelser

Vi tilbyder mobile escape rooms som "Click-and-collect"

Mobile escape rooms

Vi har 3 mobile rum som I kan leje og spille i jeres egne omgivelser. "E-Scape Museet", "Zombie vaccine" 0g "Tryllenummeret". Oplevelserne med disse spil minder om et rigtigt escape room, fordi der er så mange fysiske ting.

Vores mobile spil skal (normalt) afhentes og afleveres i Stilling (mellem Skanderborg og Aarhus). Vi er som regel fleksible ift. afhentning og aflevering, så kontakt os hvis du har spørgsmål.

Zombie Vaccine

Du og dine kolleger er medlemmer af et redningshold som skal evakuere forskere som arbejdede på en vaccine imod zombier. Professor Thordal er den eneste overlevende, men er også blevet inficeret og kan ikke hjælpe jer. Hans laboratorie er nu tomt, men I har fundet hans rygsæk og andre ting, som han havde med sig under flugten.

I skal skynde jer at finde frem til den rigtige vaccine, inden det er for sent!

Zombie vaccinen er et spil med høj energi og mange udfordrende puzzles. Det er bl.a. velegnet til familier (fra ca. 10 år), venner og til teambuilding. Spilletiden er typisk 1,5-2 timer og spillet er mest velegnet til 2-5 personer.

Pris for leje af spil: 500 kr. Derudover tager vi som hovedregel 400 kr i depositum.
Vi har 20 sæt. Kontakt os ved større arrangementer.

Check dato / Book spil

Zombie Vaccine
Kunderne siger...
Vibeke H., Aarhus
Virkelig god oplevelse! Vi var lidt skeptiske i forhold til hvor meget "kød" der kunne være på spillet, men man må i den grad sige, at det udfoldede sig og blev stort og med masser af udfordringer. Vi var enige om at det ikke var sidste vi prøver et mobilt escape room. Supergod oplevelse!
Gitte F., Viby
Vi er fans af mobile rum! Den 23/12 hyggede vi store som små med at løse Zombie Vaccine mysteriet. Alle gik så meget op i det, og man glemte næsten, at man bare var herhjemme. Gamet udviklede sig, så der hele tiden skete noget, vi var 6 personer (børn og voksne) og alle var aktive igennem hele gamet. En super god og anderledes leg der samler hele familien eller vennerne om noget sjovt.
E-Scape Museet

E-Scape - "Museum for Kunst og Kultur" har et problem. På lageret har man fundet nogle mystiske, og desværre aflåste kasser som man indtil videre ikke har været i stand til at åbne. Der er derfor behov for en gruppe som kan løse mysterier. Måske er det netop jer?

E-Scape Museet er et fysisk stort (og tungt) spil. Hvert sæt består af 4 kasser (se billedet) og indeholder mange fine, håndlavede ting og naturligvis unikke puzzles, som passer til 4 forskellige temaer. Alt i spillet er på dansk.

Spillet er velegnet til familier (fra ca. 12 år), venner og til teambuilding. Puzzles er generelt en smule sværere end i Zombie Vaccine. Spilletiden er typisk 1,5-2 timer og spillet er mest velegnet til 2-5 personer.

Pris for leje af spil: 500 kr. Derudover tager vi som hovedregel 400 kr i depositum.
Vi har 4 sæt. Kontakt os ved større arrangementer.

Check dato / Book spil

E-Scape Museet
Kunderne siger...
Hanne, Skanderborg
Supergodt spil med mange fine detaljer og gode puzzles.
Lone, Silkeborg
Vi glemte helt at vi ikke var i et rigtigt escape room. Vi kendte ikke Escape Games, men nu glæder vi os til at prøve jeres fysiske rum.
Tryllenummeret

I er tryllekunstnere og er under oplæring af den altid forvirrede tryllekunstner Mystiske Mortimer. Desværre er han kommet til at give jer en forkert trylleformular og nu er alle farver tryllet væk - undtagen sort og hvid! Der er kun én ting at gøre - I må prøve at få farverne til at komme igen!

Spillet er for børn og det er bedst til 1-4 børn mellem 7 og 10 år. Spilletiden varierer, men er typisk omkring 60 minutter.

Pris: 300 kr + 400 kr i depositum.

Check dato / Book spil

Tryllenummeret
Gerdas Kattepine

Gerda er kommet til at låse sin kat (Karla) inde i et pengeskab. Hun har brug for jeres hjælp til at få hende ud igen.

Spillet er for børn og voksne. Det er svært nok til at udfordre de fleste, men der er hjælp at hente hvis man kører fast. Spilletiden varierer naturligvis, men er typisk omkring 90 minutter.

Spillet fås i to udgaver:

  • En print-selv udgave til 50 kr. Når du har printet skal du bruge ca. 5 minutter på at klippe nogle ting ud.
  • En udgave til 100 kr. Her har vi fået trykt alt i god kvalitet. Du skal bruge ca. 5 minutter på at klippe nogle ting ud.
Bemærk: spillet kan kun spilles én gang.

Gå til vores shop
Gerdas kattepine
Kunderne siger...
Anne og Lene
Lav nogle flere spil som Gerdas kattepine. Vi har haft en fest med at løse den, og den havde stor variation, gode hints og tilpas sværhedsgrad. Og god pris. Vi er store fans!

Bestilling af mobile escape rooms

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller bruge vores chat!

Brætspil

Vores webshop med brætspil er her: escaperoomshop.dk

Vi har et stort udvalg af escape room brætspil, både på dansk og engelsk.

De mest kendte er "Exit" og "Unlock!" serierne. Vi har udvalgt de bedste brætspil på markedet og har spiltestet de fleste af dem :)

Escape room brætspil er ikke helt det samme som et fysisk escape room, men der er masser af gode puzzles og overraskelser. Afhængig af spiltypen tager spillene 1-3 timer.

Brætspil